Lamsvlees

 

Onze schapen en lammeren begrazen diverse weilanden in het heuvelland, voornamelijk in de buurt van Ingber. Als de lammeren geboren worden blijven ze ongeveer 12 weken bij hun moeder. Daarna worden ze gescheiden. De moeders krijgen hun verdiende rust en de lammeren gaan naar weilanden met vers groen gras, waar ze verder groeien. De lammeren die niet verder gebruikt worden om mee te fokken worden verkocht of gebruikt voor de slacht. Op een leeftijd tussen de 4 en 6 maanden bereiken ze het ideale slachtgewicht. 

 

Na het slachten blijft het vlees een week in de koeling, hierdoor wordt het vlees nog malser dan het al is. Vervolgens wordt het vlees  uitgebeend en in lapjes gesneden. Hierna wordt het vacuüm verpakt en indien nodig ingevroren. 

 

 

Wij hebben normaal gesproken diverse soorten lamsvlees op voorraad. Dit is o.a. biefstuk, boutschijf, poulet, shoarma, gehakt, kotelet, braadstuk, rollade. Op aanvraag zijn andere delen verkrijgbaar.

 

Ook bieden wij pakketten van 2.5 kg aan. Deze bevatten een selectie van bovenstaande. De inhoud van de pakketten varieert.

 

 

 

Ook is het mogelijk om een heel of half lam af te nemen.

 

 

 

Bent U geinteresseerd in ons lamsvlees, neem dan contact op met:
Martin Godschalk:  06-2245 9002 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 lamsvlees van eigen lammeren